Bijwerkingen door kanker behandeling

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Normal 1498b33f5e873bc09698be3f33a70e6cb340cc95
van totaal € 5.000 (0%)

Een geschenk met Impaqtt...

Jij kent vast wel iemand die wordt behandeld voor kanker: een familielid, buur, dorpsgenoot, iemand uit jouw vriendenkring of sportschool, collega, ouder van een klasgenoot van een kind van jou of iemand geheel anders.

Vrijwel iedereen kan ondersteuning bij de strijd tegen kanker gebruiken, zoals de verzorging van de huid. Veel patiënten ontwikkelen huidreacties door de behandeling met de kankertherapie. Soms zijn de bijwerkingen zo ernstig dat zij vervroegd met de behandeling moeten stoppen. Hiermee neemt de kans van slagen van de levensreddende of levensverlengende anti-kanker behandeling af. Hier is iets effectief tegen te doen; jij kunt hieraan actief bijdragen.

Veel behandelingen met medicijnen tegen kanker kunnen huidreacties veroorzaken. Vooral de moderne “gerichte” therapieën inclusief de immunotherapieën zijn zeer stressvol voor de huid. De huid verwennen met een vette crème is essentieel voor het slagen van veel behandelingen. Een huid die in een goede conditie verkeerd, is weerbaarder tegen potentiele bijwerkingen zoals een rash, droge huid, nagelriemontsteking, puitjes in het gezicht en over het gehele lichaam, rode vlekken, bloedingen in de neusholte, gesprongen lippen, etc.

Ga er niet vanuit dat de persoon die voor kanker behandelt wordt de adviezen zoals in de documentatie ‘Huidverzorging tijdens doelgerichte kankertherapie’ omschreven staat, kent. De kennis hierover staat nog in de kinderschoenen.

 

De documentatie ‘Huidverzorging tijdens doelgerichte kankertherapie’ verstrekt waardevolle adviezen om de huid in een goede conditie te krijgen en vervolgens in een goede conditie te houden. Hierdoor neemt de kans op ernstige bijwerkingen drastisch af. De folder is echter aan vervanging toe. Wij willen hem graag uitbreiden met aanvullende adviezen en keuzehulpen. En wij willen hem graag gratis blijven verstrekken aan patiënten die van deze adviezen afhankelijk zijn.

 

Hiervoor collecteren wij.

 

Doe jij mee?

Doneer dan nu!

 

Geef deze informatie cadeau, eventueel met een rijke crème erbij. Welk product geschikt is, lees je in de documentatie ‘Huidverzorging tijdens doelgerichte kankertherapie’. Het zal zeker gewaardeerd worden! Al met een donatie van €50 ontvang je 10 exemplaren van de herziene, uitgebreide brochure van de huidverzorgingsfolder.

 

Ik reken op jou!

De patiënten rekenen op jou!

 

Wellicht heb jij deze adviezen binnenkort wel zelf nodig – voor een naaste of voor jezelf.

 

Wacht niet tot het te laat is.

 

Doneer nu!

 

Met vriendelijke groet,

Namens het gehele team van Stichting Impaqtt,

Christine Boers-Doets

Oprichter en CEO

 

Onze missie

De missie van de stichting is om de behandeling van patiënten met kanker te verlichten en het leven van miljoenen mensen met kanker te bevorderen door baanbrekend onderzoek mogelijk te maken en geavanceerde kennis over ongewenste bijwerkingen als gevolg van kankermedicatie te delen.

Een van deze kennis verspreidingsprojecten is de huidverzorgingsfolder.

 

Bekijk alle
11-06-2019 | 15:39