Scouting Michiel Adriaenszn de Ruyter

Organisatie is afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
van totaal € 500 (22%)

Welkom bij de actiepagina van Scouting Michiel Adriaenszn de Ruyter.

 

 

 

 

Wie zijn wij?

waterscoutinggroep Michiel Adriaenszn de Ruyter uit Velsen. M.Azn. de Ruyter is een waterscoutinggroep gericht op het waterwerk voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar uit geheel Velsen, Spaarndam, Haarlem en omgeving

 
 
 
Wij sparen voor een gaaf, veilig en praktische opknapbeurt voor ons varende clubhuis (De Goede Verwachting). Doneer door hieronder op de knop "Doneer nu" te klikken, hiermee steun je zowel het Oranje Fonds als onze vereniging. Wij zullen ook collecteren in de collecteweek van het Oranje Fonds.
Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

 

reinier huijboom

reinierhuijboom@hotmail.com

0653603735

De Waterwelpen “De Peddelaars” zijn een onderdeel van waterscoutinggroep M.Azn. de Ruyter. Deze speltak is speciaal gericht op jongens en meisjes tussen de 7 en 12 jaar. Ben jij zo oud en ben je een echte waterrat, dan zijn de waterwelpen vast iets voor jou!

 

 

 

 

 

De Zeeverkenners is voor de echte zeilers in de leeftijd van 11 – 16 jaar. In de zomer zeilen de zeeverkenners met elk hun eigen bak (groepje) in een lelievlet. Met de boot verkennen wij de Nederlandse wateren, waaronder de Friesemeren. ’s Winters brengen we onze tijd door in (de bossen rondom) onze blokhut.

 

 

 

 

 

 De Wildevaart is een speltak voor de oudere jeugd (16+). Bij deze speltak ligt de nadruk onder andere op het verleggen van onze grenzen en het programma wordt dan ook samen met de leden opgesteld. Ook bij deze speltak ligt de nadruk op het waterwerk, maar andere activiteiten zijn geen uitzondering. Lijkt dit je leuk? Kom vooral een keer kijken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk alle

Voorbereidingen Oranje fond collecte in volle gang

02-05-2018 | 22:13 Binnenkort ontvangen we de collecte bussen. Maar tot die tijd beginnen we vast met het online collecteren. Dus deel via de mail, facebook, instagram, whatsapp of wat dan ook!! dat we met de vereniging een online collecte bus hebben aangemaakt. Vertel ze dat ze via de site van het oranje fonds een donatie aan de vereniging en het Oranje Fonds kunnen doen.   https://noord-holland.oranjefondscollecteonline.nl/organisatie/scouting-michiel-adriaenszn-de-ruyter
Lees meer