Kindervakantieweek Huizen

van totaal € 750 (0%)

Vakantie is leuk en ook belangrijk! Helaas kunnen niet alle kinderen genieten van een weekje weg. Bijvoorbeeld door omstandigheden thuis, ziekte, financiële zorgen of een (v)echtscheiding. Kindervakantieweek Huizen maakt het mogelijk om tóch een week onbezorgd te kunnen genieten en spelen.

Met de opbrengsten van deze collecte willen wij nog meer kinderen een leuke week bezorgen door leuke uitjes te organiseren, een groter springkussen te huren en meer materialen te kunnen inkopen voor creatieve en sportieve activiteiten. Daarnaast zetten wij ook graag onze vrijwilligers in het zonnetje en trakteren wij hen graag op iets extra's.

Kindervakantieweek Huizen is een activiteitenweek, opgezet voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar uit Huizen en haar nabije omgeving. Gedurende één week in de zomervakantie komen de kinderen van maandag tot en met vrijdag bijeen voor diverse activiteiten en gezelligheid in de buitenlucht. Door de diversiteit in etniciteit, cultuur, schoolniveau en leeftijd worden er nieuwe vriendschappen gesloten. Jaarlijks zijn er 70 fantastische vrijwilligers actief die zorgen voor een onvergetelijke Kindervakantieweek!