Bind je met mij de strijd tegen eenzaamheid aan?

Jan Zwart

( Lid van team: Present Alkmaar )

van totaal € 250 (40%)

Al zeven jaar zet ik me in voor mensen die geen gat meer in hun leven zien. Het raakt me dat er mensen zijn die niet alleen raad geven, maar ook echt helpen! Zij die er geen gat meer in zien krijgen hoop. Ze merken door die steuntjes in hun rug dat ze meer kunnen dan zij zelf dachten. 

Doe jij ook mee die beweging te stimuleren? Door jouw raad of daad? Bel dan 06-45334719 of mail naar info@presentalkmaar.nl.

Heb je geen tijd maar wel ruimte voor een financieel steuntje in de rug? Doneer dan aan deze actie! Daarmee stel je Present in staat meer vrijwilligers te werven om aan wanhopige mensen uitzicht te bieden.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
20-06-2019 | 16:07
20-06-2019 | 10:46
10-06-2019 | 17:01