Steun Voedselbank Uithoorn - De Kwakel

Dit is de actie van Ingrid van Doesburg
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 250 (34%)

Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

We verdienen allemaal een gezonde en lekkere maaltijd!

De Voedselbank verzorgt voedselhulp voor mensen die deze hulp hard nodig hebben. Vrijwilligers en sponsors steunen ons daarbij.

In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank helpt de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van eten te kunnen voorzien, werken we samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werkt de Voedselbank samen met lokale organisaties, die onze  klanten helpen om weer op eigen benen te staan. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
16-04-2018 | 21:06 Het is al erg genoeg, dat de voedselbank hard nodig is, maar hierbij wil ik ook een “steentje” bijdragen.
14-04-2018 | 20:26 Ik heb het goed, wil graag dat anderen ook in elk geval in hun eerste levensbehoefte kunnen voorzien.
13-04-2018 | 07:33
12-04-2018 | 22:33
12-04-2018 | 21:00